თქვენ ხართ ახლა აქ;
თავფურცელი > <1 სთ > შემწვარი ბანანი

შემწვარი ბანანი

თუ ბანანის შეწვა ჯერ არ გიცდიათ, ეს პოსტი თქვენთვისაა. გადაავლეთ თვალი.

პირველ რიგში, ტაფაზე გაადნეთ 2 სუფრის კოვზი ყავისფერი შაქარი (ან თუ არ გაქვთ – ჩვეულებრივი, ანდა სულად თაფლი) და კარაქის პატარა ნაჭერი.

ცხელში ჩაუშვით 1-2 ცალი დაჭრილი ბანანი და მობრაწეთ.

შემდეგ სათითაოდ გადააბრუნეთ და 1 მუჭი დაჭრილი ნიგოზიც დაამატეთ. როცა ბანანი და ნიგოზი კარამელში კარგად მოიშუშება, ვუალა! მზადაა <3

შემწვარი ბანანი, რა თქმა უნდა, შეგიძლიათ ცარიელიც მიირთვათ, ან ნაყინი გააგემრიელოთ, ან სულაც შვრიის ფაფა გააკეთილშობილოთ :)

 

წყარო: Simply Scratch

 

კომენტარები

კომენტარი

Ekateriné O Niani @ Ratatui.Me
ბლოგ რატატუისა და Ratatui Food & Media-ს დამფუძნებელი. იურისტი, პერსონალური, თემატური და კორპორატიული ბლოგინგისა და სოცმედიამარკეტინგის ხანგრძლივი გამოცდილებით. მოყვარული ფოტოგრაფი.
http://katiee.ge

2 thoughts on “შემწვარი ბანანი

  1. Do you mind if I quote a couple of your posts as long as I provide credit and sources back to your blog?
    My blog is in the exact same niche as yours and my users would truly benefit from some of the information you
    provide here. Please let me know if this alright with
    you. Regards!

  2. My programmer is trying to convince me to move to .net from PHP.

    I have always disliked the idea because of the expenses.
    But he’s tryiong none the less. I’ve been using Movable-type on a
    variety of websites for about a year and am nervous about switching to another platform.
    I have heard fantastic things about blogengine.net. Is there a way I can import all my
    wordpress content into it? Any kind of help would be really appreciated!

Leave a Reply

Top