როგორ მზადდება ქაბაბი - à la Pelion |
თქვენ ხართ ახლა აქ;
თავფურცელი > <1 სთ > როგორ მზადდება ქაბაბი – à la Pelion

როგორ მზადდება ქაბაბი – à la Pelion

ქაბაბი არის ბევრი, მაგრამ გემრიელი ქაბაბი არის ცოტა.

რატომღაც ითვლება, რომ ქაბაბი მხოლოდ სახინკლის ბინადარია, აბა ქაბაბს ფრონცკ და პრანჭია რესტორანში რა ესაქმება?

მაგრამ ამ ქაბაბს რომ ნახავ, ყველა კანონის თანახმად, უნდა შეიცვალო აზრი, ამ ფრონცკი და ლამაზი რესტორნის მისამართი იკითხო, მიხვიდე, შეუკვეთო, მიირთვა და მერე შთაბეჭდილება სხვასაც გაუზიარო. სხვანაირად შეუძლებელია.

ქაბაბი - რესტორანი პელიონი, ბათუმი

 

დამაგვიანდა მეთქვა, ვინც ამ პოსტს თბილისში კითხულობს, ქაბაბის საჭმელად ცოტა გრძელი გზის გავლა მოუწევს.

ეს ქაბაბი ბათუმშია, სასტუმრო ჰილტონში, უფრო ზუსტად კი – რესტორან პელიონში (ეს რესტორანი ჩვენი წინა მიმოხილვებიდან ემახსოვრება მკითხველს). აი კიდევ ერთი სტერეოტიპის მსხვრევა: აჭარაში მხოლოდ აჭარულ ხაჭაპურს არ ჭამენ :D

 

kababi

 

ქაბაბს სხვადასხვანაირად ამზადებენ, მისი ძირითადი ინგრედიენტი, ხორცის გარდა ხახვი, ნიორი, კოწახური, წიწაკა და სუნელებია.

 

kebab food art pelion hilton batumi

 

ტრადიციულად, ქაბაბი ყველგან პურის თხელ ცომში გახვეული, საწებლის თანხლებით მოაქვთ. როგორც მიხვდით, ეს ცოტა სხვანაირი, გაევროპელებული ვერსიაა, შებრაწული პურის ფირფიტების, კარტოფილის და ცალე დაწყობილი კოწახურიანი ხახვის რგოლების თანხლებით. იქვეა გრილზე შემწვარი ნიორი, ჯონჯოლი, წიწაკის მწნილი და შებრაწული პომიდვრებიც.

მოკლედ, მთელი ბუკეტი! აბა, ტყუილად ხომ არ უმუშავიათ ევროპელ და ქართველ შეფმზარეულებს ქართული კერძების დასავლური სტანდარტებით სერვირების კონცეფციაზე.

ქაბაბი პელიონი ჰილტონი ბათუმი

 

 

ეს კერძი ჩვენთვის ამ ორმა არაჩვეულებრივმა, მხიარულმა ადამიანმა მოამზადა:

ქაბაბი

 

ლევანმა ქაბაბი მარჯვედ შემოახვია შამფურს და გრილზე შებრაწა.

აი, უბრალოდ წარმოიდგინეთ, როგორია ფოტოაპარატიდან ამის ყურება, როცა ცხვირში ახალშემწვარი ხორცის სუნი გიღიტინებს.

ქაბაბი

 

qababi

 

ქაბაბი Kebap

 

შეწვას დიდი ხანი არ სჭირდება. აი გაფორმებას კი ნამდვილად მიაქვს დრო.

გაპრანჭული ქაბაბი სუფრასთან მიტანამდე ცოტა დავასვენეთ და კამერის წინ ვაპოზიორეთ:

 

 

 

IMG_1501

 

 

ბოლოს, რესტორნის მხიარულ შეფებთან ერთად სამახსოვრო ფოტოებიც ჩვენც გადავიღეთ :)

 

Pelion Chefs

 

 

მომავალ შეხვედრამდე, მალე, ბათუმში ! :))

 

Pelion Chefs

 

 

სხვა პოსტები ამ თემაზე:

– რესტორან პელიონის მიმოხილვა

– პელიონის დესერტები

– ხბოს ჩაქაფული

 

დამატებითი ინფორმაცია

კერძის ფასი – 25 ლ

მისამართი: ბათუმი, სასტუმრო ჰილტონი, რესტორანი პელიონი

 

ფოტოები (c) Ratatui Food & Media, Hilton Batumi

კომენტარები

კომენტარი

Ekateriné O Niani @ Ratatui.Me
ბლოგ რატატუისა და Ratatui Food & Media-ს დამფუძნებელი. იურისტი, პერსონალური, თემატური და კორპორატიული ბლოგინგისა და სოცმედიამარკეტინგის ხანგრძლივი გამოცდილებით. მოყვარული ფოტოგრაფი.
http://katiee.ge

47 thoughts on “როგორ მზადდება ქაბაბი – à la Pelion

  1. I’m not sure exactly why but this web site is loading very slow for me.
    Is anyone else having this issue or is it a issue on my end?
    I’ll check back later on and see if the problem still exists.

  2. We have actually partnered with Amazon.com for all order satisfaction as well as have our products purposefully put in Amazon warehouses across the USA.

  3. When the search term could be increased on far better assist the user encounter then these particular
    niche websites must be increased into authority websites.

  4. Après l’achèvement du transept et de la structure du mur est (qui existe toujours et peut être monté par le community via un escalier intérieur) l’argent
    s’est épuisé et le reste de la cathédrale a été abandonnée.

  5. I loved as much as you will receive carried out right here.
    The sketch is tasteful, your authored material stylish. nonetheless, you command get got an shakiness over that you wish be delivering the following.
    unwell unquestionably come further formerly again as exactly the same
    nearly very often inside case you shield this hike.

  6. But I do assume that it is not that unsafe to not have a specific niche for your website as you could wish to make your
    viewers obtain expertise on a solitary internet site or blog site of
    your own.

    1. I’m not sure what you are saying either ;) I suppose there’s a conpilmemt in there, if I look for it, but also a question as to how much women know about lingerie?I think women know much about lingerie because we wear it — even if we only think of it as practical underwear. But when it comes to lingerie as a buisness, too many don’t know or have forgotten what lingerie is and can be.

    2. They (Americans) value family more than us. That is among very few countries where family values become an election issue. Let's not pat our hypocritical backs by showing America.ఆహాà°¹ా ! ఏమి à°šెà°ª్à°ªాà°°ు ? à°…à°¯ిà°¤ే మరి à°ˆ à°•్à°°ింà°¦ి à°²ంà°•ెà°²ో à°šూà°¡ుà°¡ీ !

    3. Hmm it looks like your blog ate my first comment (it was super long) so I guess I’ll just sum it up what I wrote and say, I’m thoroughly enjoying your blog. I as well am an aspiring blog blogger but I’m still new to the whole thing. Do you have any recommendations for beginner blog writers? I’d definitely appreciate it.

    1. you are truly a excellent webmaster. The website
      loading speed is incredible. It sort of feels
      that you’re doing any distinctive trick. In addition, The contents are masterwork.

      you have performed a great process on this topic!

    1. Wow, wonderful weblog format! How long have you ever been running a blog for? you made running a blog glance easy. The overall glance of your web site is fantastic, as neatly as the content material!

    1.   October 25, 2011I agree with your idea of more elaboration as a second type of glossary. This one is to get on one line on what we all think are the main elements of the Action (e.g. accessibility and instruments). In e-mails and meetings these terms seem to have a wide range of untasrdendings and we need to get a common denominator to keep the Action moving forward. Could you then respond to the terms here (or propose new ones) with a common denominator view? With the note that more nuance will come in a later stage?

    2. Kamera er til for å brukes det er helt klart:)Selv har jeg Nikon og er fornøyd med det.Har heller aldri forsøkt noe annet.Flott uke til deg.Og du, det så ut som dere hadde en fantastisk tur til NY!!En by å dra tilbake til det er helt sikkert!Klem

    3. Spacemarine: Ok Jovan, but what about those guys who take similar or even higher dosages, who train hard and look like shit (compared to pros)?I was talking about “normal” guys who knows what are doing. Not those gym idiots who eat 1lb of meat per day and taking steroids.

    4. C’est pas grand-chose, justement… Un p’tit garçon qui en veut ses parents d’être très méchants mais qui trouve que les parents du voisin sont tellement gentils. Un révolté à deux sous, quoi.Rédigé par : mon chien aussi | le 07 septembre 2009 à 15:17 |Put*in, mon chien ! mais c’est moi tout craché, çà ! Et j’en connais des tas, ici et là …

  7. Attractive section of content. I just stumbled upon your website and in accession capital to
    assert that I get actually enjoyed account your blog posts.
    Anyway I will be subscribing to your feeds and even I achievement you access consistently
    rapidly.

    1. Ah, yeah, Richard is a nice guy.I heard gravel truck drivers are the worst: If they accidently hit you, they will turn and hit you another time to make sure you are dead – compensation for dead victims is less than for heavily injured.

  8. I was likelying going to try and hang tough as well as keep using it, yet after checking out some of the testimonials I believe
    I a lot better quit.

  9. With first the Panda upgrade and currently the Penguin upgrade (if you don’t know what’s up
    with all the pets, feel in one’s bones that they’re adjustments to the Google result formula) a
    great deal of specific niche websites have actually
    been killed completely in the search engine result.

  10. If you don’t know the ring measurement of the individual you’re buying jewellery for,
    just get the dimensions they have in stock – DON’T resize it
    primarily based on your guess!

    1. Oh Carla, I love your personal posts, where you talk about your childhood and family or Panama or such lovely things.I have this image in my head of the cutest little girl, so tempted by the smell, so matter of fact in her decision to have some of that gos!neosdI adore chicken livers! Never have learned to enjoy kidneys though!

    2. You just need to have it – best for distressing, beats any medium/paint I was working with. Not sure you would be able to get it in the States, myself I buy it whenever visiting family in Poland, here in the UK it is non existent.I just looked it up on Italian sites – there are quite a few selling the stuff, just type in BITUME LIQUIDO PER DECOUPAGE IDEA MAIMERI. I promise, it is worth the posting costs. For the an example what it does, check out my latest post.

    3. I really have wanted to get into event planning my whole life. I just haven’t found my ‘in’ so that I can learn and do it financially. (Excuses again!!) I’d love to attend the Los Angeles event. It would truly be amazing!

  11. Eddie Cilley is historical past of the he would rather be with in which he totally is in love with this brand. Administering databases is how she encourages her family group but soon her groom and the woman’s will start off by their own home office. Fishing just what love working on. Connecticut is where we’ve been living for yrs.

Leave a Reply

Top