თქვენ ხართ ახლა აქ;
თავფურცელი > დიეტური > აკროშკა

აკროშკა

აკროშკა როგორც წესი წვნიანი კერძია, ეს იმ აკროშკის shortcut ვერსია გახლავთ და ზუსტად შესაფერისი ზაფხულის ცხელი დღეებისთვის:
კიტრი დავჭრათ მრგვალ ნაჭრებად და მოვათავსოთ ჭურჭელში, დავასხათ ცივ-ცივი მაწონი და ცოტა არაჟანი (თუ გვაქვს), ორი კბილი ნიორი, მწვანილებიდან კამა, ოხრახუში და მწვანე ხახვი დავაჭრათ, მარილი გემოვნებით.

მასალა:
✔ 3-4 საშუალო ზომის კიტრი
✔ 500 გრ მაწონი (ცივი აუცილებლად)
✔ 2 კბ. ნიორი
✔ 100 გრ. კამა, ოხრახუში და მწვანე ხახვი (ბევრი უხდება)

აკროშკის სხვა რეცეპტი: http://www.ratatui.me/2011/07/blog-post_1857.html

კომენტარები

კომენტარი

8 thoughts on “აკროშკა

  1. ეს აუცილებლად დამჭირდება ეხლა, ორშაბათს ჩემები მიდიან და მარტო ვრჩები :)მადლობა ეკა, საერთოდ რომ არსებობ მაგისთვისაც კი ;)

  2. მნია მნია ამას აუცილებლად გავაკეთებ მარხვა რო დამთავრდება.:* გემრიელი ჩანს

  3. ირანული აკროშკაა ჩემი აზრით ეს, ანუ ირანიდან შემოვიდა ალბათ, ჩემი ირანელი მეგობარი – სარა მიკეთებდა ხოლმე, გერმანიაში :)

  4. კი, ეს ძაძიკია, მწვანილის ნაცვლად შეგიძლიათ ცოტა დაფქული მწარე წითელი წიწაკა, დაფქული პაპრიკა და ასევე დაფქული პიტნა მოაფრქვიოთ. ძალიან უხდება. გასული ზაფხულის სიცხეები ამ მსუბუქმა საჭმელმა გადამატანინა

Leave a Reply

Top