თქვენ ხართ ახლა აქ;
თავფურცელი > აზიური > უნიკალური ტაილანდი: ჩილი, პად ტაი, მატლები და ყინულიანი ლუდი

უნიკალური ტაილანდი: ჩილი, პად ტაი, მატლები და ყინულიანი ლუდი

“გუავა და ჩილი, პად ტაი, ლურჯი კრაბის მყრალი სალათა, მატლები და ყინულიანი ლუდი. უკან მინდა!” – ბაკო ძაგნიძე.

მე ტაილანდში არასდროს ვყოფილვარ, მაგრამ ბანგკოკის ქუჩებში გადაღებული ეს ვიდეო საკმარისია იმისთვის, რომ ტაილანდში წასვლა და საკუთარ კუჭზე ექსპერიმენტების ჩატარება მომინდეს.

ტაილანდური სამზარეულო სიცხარითაა ცნობილი. კერძები ძირითადად ნახევრადუმია, ძლიერი არომატითა და სუნელებით. ის ერთდროულად შეიძლება იყოს ტკბილიც, მჟავეც, მარილიანიც, მწკლარტეცა და ცხარეც.

რა არის ტაილანდური საჭმლის ძირითადი ინგრედიენტები, რომელია ყველაზე ცხარე წიწაკა, მართლა ჭამენ თუ არა მატლებსა და კალიებს, უყურეთ და გაიგეთ:

https://www.youtube.com/watch?v=WnODsVLGdG0

კომენტარები

კომენტარი

Leave a Reply

Top