თქვენ ხართ ახლა აქ;
თავფურცელი > <1 სთ > პელმენის წვნიანის მომზადების 3 წესი

პელმენის წვნიანის მომზადების 3 წესი

  1. მირანდას რეცეპტი :)

ვადუღე წყალი, ჩავაგდე გალინა ბლანკა (ქათმის) და ჩავყარე პელმენი, თითქმის მზად რომ იყო, ჩავამატე შავი პილპილი, მარილი და არაჟანი, ცოტა ხანი კიდევ ვხარშე და მზადაა. ასევე, შეგიძლია ნივრითაც გააკეთო, თუ გიყვარს/გაქვს. არაჟანი გემოვნებით 25 ცალ პელმენზე 3 გადავსებული ს/კ

2. ჯემალის რეცეპტი

პელმენს რომ მოხარშავ, წყალი გადაუწურე, არაჟანი უქენი, კარაქის ნაჭერი ჩააგდე და მაღალ ცეცხლზე 5 წუთი მიბრაწე. მერე ის წყალი დაასხი პილპილი მოაყარე და ქორფა ოხრახუში დააჭერი.
ის წყალი არის ერთ ჩ. ჭ. ნახარშში გახსნილი ერთი კოვზი მაწონი და ორი კოვზი არაჟნი. 3. მარიკას და ავტორის ერთობლივი რეცეპტი, რომელიც ერთმანეთისგან დამოუკიდებლად დაემთხვა

3. მარიკას და ავტორის ერთმანეთისგან დამოუკიდებელი რეცეპტი, რომელიც დაემთხვა

ვხარშავთ პელმენს, სოკოს ვამატებთ ხოლმე, ქამას, ბოლოში კი გამორთულს,
გახეხილ სტაფილოს და კამას. არაჟანი ჯამში ინდივიდუალურად, ვისაც უნდა.თ გალინა ბლანკაც შეიძლება თავიდან, სურვილისამებრ :)

კომენტარები

კომენტარი

Leave a Reply

Top